PREVENTADO

Společnost PREVENTADO se stará o zdraví a bezpečnost zaměstnanců. Podporou projektu Malé Mimi může pečovat o zdraví i těch nejmenších.

30 000 Kč

Proto si vybrala tento projekt a poskytla mu finanční dar ve výši 30 000 Kč.

Unikátní projekt zlínské neonatologie oslovil společnost PREVENTADO s.r.o. především svým obsahem. „Tak, jako se naše společnost snaží zlepšovat zdravotní stav pracovníků, projekt Malé Mimi pečuje o člověka a jeho zdraví v tom nejkřehčím, a z pohledu jeho budoucnosti, v nejdůležitějším období života,“ vysvětluje Barbora Dombeková ze společnosti PREVENTADO s.r.o. a doplňuje: „Zároveň vnímáme potřebu podpory sounáležitosti rodiny, kdy rodina je centrem lásky.“

Společnost PREVENTADO disponuje autorizovanou laboratoří ergonomie a fyziologie práce se sídlem ve Zlíně. Je vyhledávaným partnerem v oblasti měření a eliminace lokální svalové zátěže, celkové fyzické zátěže a pracovních poloh. Zároveň svým klientům zajišťuje BOZP, pracovnělékařskou péči a řadu zdravotních programů. Společnost si klade za cíl vytvářet pracovníkům firem příjemné pracovní prostření, které by podporovalo jejich zdraví a efektivitu.

Více na www.preventado.cz