Teknia

Společnost Teknia Uherský Brod, a.s. každoročně finančně podporuje subjekty a instituce z regionu, které pro svůj kraj dělají něco výjimečného. V závěru roku 2015 se proto rozhodla přispět částkou 20.000 Kč na transparentní účet projektu Malé mimi.

20 000 Kč

„Máme za to, že lidé, kteří stojí za tímto a podobnými projekty dělají záslužnou práci a patří jim proto náš dík a obdiv,“ vysvětluje obchodní ředitel Radim Dubec a dodává: „Bohužel často nejsou adekvátně ohodnoceni, a proto se zde angažuje naše společnost a alespoň finančními prostředky vyjadřujeme naši podporu těmto výjimečným lidem a jejich myšlenkám.

Teknia Uherský Brod, a.s. je dynamická společnost, která vyvíjí, vyrábí a dodává přesné technické výlisky vyráběné vstřikováním plastů. Je součástí skupiny Teknia Group, která disponuje 20 výrobními závody na 4 kontinentech a kde pracuje více jak 2.300 zaměstnanců.

Sortiment výrobků zahrnuje bezpečnostní díly (např. kryty airbagů), součásti přístrojových desek, prvky interiérů, sestavy osvětlení a technické díly. Firma disponuje technologickým vybavením na špičkové úrovni a pro svých 280 zaměstnanců zajišťuje příjemné pracovní prostředí. Ve svém regionu se řadí k nejvýznamnější zaměstnavatelům s ročními tržbami přes 550 mil. Kč.

Více na www.teknia.czwww.tekniagroup.com